top of page

Tryck har vi producerat sedan 1985

När du behöver tryckta saker och vill vara trygg, kan du lugnt vända dig till oss, trycksaker du finner i vår produktion är exempelvis kuvert, brev, folders, affischer, gatupratare, skyltar, flaggor, vepor, broschyrer, prislistor, menyer, produktblad, böcker, mappar, visitkort, block i alla de slag, etiketter, blanketter, följesedlar...

DR-utskick, adresserade produkter, programmering för Print On Demand, QR-koder, EAN-koder, numreringar...

 

Och vi gör ju så mycket mer än just bara tryck!

Hos oss finner du en mycket kompetent och helt komplett digital originalstudio / Webb-byrå för Grafisk Design och programmering, här samlar du dina trycksaker och din övriga media på ett ställe, din grafiska profil blir garanterat synkroniserad, på alla medier!

Vår service är vida omtalad!
Service

Vår servicegrad och hjälpsamhet är vida känd bland våra kunder, ett trevligt och professionellt bemötande förgyller dagen, och visst vill vi ha en bra dag, både ni och vi!


Inget uppdrag är för litet, eller för stort, har vi kompetensen för just ditt uppdrag, så löser vi det med ett leende, alltid!

Design
Vår digitala originalateljé hjälper dig att vara kreativ!

Design. Kreativitet. Effektivitet. Unika standarder. Text är inte först och främst information. Design är mer än presentation. Hos oss kommer du att märkas, hos oss sticker du ut i mängden.

Låt vår ateljè ta hand om, och hjälpa dig att bygga vidare på din Design så omvärlden, och framförallt dina kunder ser dig.

Bygga ditt varumärke? Branding? Vi hjälper dig att bli kreativ!
Kreativitet

Vi vill vara din sparringpartner och ditt filter i den ständigt tätare djungeln av kommunikationskanaler, stödja och effektivisera dina processer och dessutom att du och de dina ständigt ökar kunskapen om hur ett starkt varumärke byggs.

Prepress som ger dig vad du vill ha, alltid kalibrerat mot aktuell utenhet.
PrePress

I vår PrePress tar vi hand om alla arbeten innan de kommer ut till någon av våra utenheter/maskiner, här görs färgjustering/kontroll av text och bildkvalitet, check och kvalitetskontroll av de digitala dokumenten, sidutskjutningar och effektivitetsupplägg/samordning på de olika tryckarken.

Om behov, kontaktar vi kunden för kontroll innan tryck. 

Tryckpressen är hjärtat i vår verksamhet, state of the art, teknologi som får dig att häpna!
Tryckeriet

Tryckeriet och våra maskiner är hjärtat i vår verksamhet, ​här produceras dina trycksaker via digital eller konventionell offset-teknik med färgstyrda system i mycket hög kvalitet.

Arbetets art samt upplagestorlek styr på vilket sätt dina trycksaker produceras, till och med kuvert kör vi digitalt numera, även i mindre upplagor, färg eller svartvitt, fönster eller inte, du väljer.

Hos oss kan du hålla din budget, vi hjälper dig att hålla nere dina kostnader!
Ekonomi

Det finns alltid någonstans som vi alla kan hitta tjänster och produkter både till ett lägre eller högre pris, vi håller till i ett prissegment där uthållighet och kvalitet korsar varandra, vi finns KVAR även nästa år när du återkommer till oss och vill ha hjälp med dina olika media. 

Välkommen, du kommer inte att bli missnöjd.

bottom of page