ABOUT​ OSS

"A DESIGNER IS A PLANNER WITH AN AESTHETIC SENSE." — BRUNO MUNARI

Weare

PRINTERS

AND GRAPHIC DESIGNERS

 

The printing press was at first mistaken for an engine of immortality by everybody except Shakespeare.

Marshall McLuhan

1/2

Om oss

Proline Tryckeri, numera Göteborgs Web & Layout AB, 

startades redan 1985 i Masthugget Göteborg, som ett kvarterstryckeri med inriktning på traditionell Grafisk Produktion, jämfört med dagens virtuella värld var det väl snarare mer ett komplext hantverk på den tiden.

 

Bakgrund
Företagets utveckling gick fort framåt med nya kunder och uppdrag, tidigt insåg vi att det digitala arbetsflödet kommer att vara framtiden för oss allihopa, således satsades mycket tid, kraft och ekonomiska resurser för att utveckla och dra nytta av detta.
Proline Tryckeri, som alltid haft en nyfikenhet och iver över ny teknik uppmärksammades snabbt bland kolleger och nya kunder.

- Redan tidigt insåg vi fördelarna vad gäller trycksaker i digitala, automatiserade flöden, och vi har fortsatt på den vägen alltsedan dess och är idag ett företag med spjutspetskompetens när det som idag gäller att anpassa, hantera & leverera våra kunders olika dokument, via en modern trycksaksframställning, webb eller annan media, i tid och till rätt pris!

Teknik
Vi tänker inte trötta ut våra besökare med en massa tekniktjafs, vi tror att det räcker med att tala om att vi alltid håller oss rejält uppdaterade och utnyttjar den senaste tekniken både vad gäller digital och konventionell trycksaksframställning, webbpublikationer och övrig programmering. Vårt väl utbyggda och kalibrerade produktionssystem borgar för en jämn och hög kvalitet.

 

Leverantörer av teknik
Vi arbetar nära ihop med våra teknikleverantörer varav några är Heidelberg Druckmaschinen ag, Kodak, Xerox, Adobe Systems inc. Apple Computer / MacSupport och Microsoft.

Produktion
Vi erbjuder ett flexibelt/säkert och automatiserat produktionsflöde där snabba omställningar är ett måste för att trygga våra kunders kvalitets, leverans och naturligtvis priskrav. Du som kund kan räkna med en samarbetspartner som hjälper dig med visitkort till produktkatalog i pappersformat eller webb/nätpublicering och där känslan och närheten är viktiga beståndsdelar.

 

Kunder
Våra uppdragsgivare, idag ca 180 till antalet finns inom industrin, polisen, kommun och landsting, idrotten, byråer, små och stora företag, som alla har upptäckt att vi är en pålitlig och trygg partner som är lätt, trevlig och kul att samarbeta med.


Välkommen till oss!

Proline Tryckeri - Göteborgs Web & Layout AB

Stora Åvägen 21 l SE-436 34 Askim (Arkipelagen Företagscenter) l Tel: +46 (0)31-69 05 55 l email: hello@prolinetryckeri.se

© 2020 Göteborgs Web & Layout AB